hehe ti svatovi

26.03.2008.



Ovaj frajer ce vam se sigurno dopasti! Ovo je istinita prica o grckom vjencanju koje je nedavno održano u gradu Astoria , država New York .
O njemu su pisale i lokalne novine, a cak ga je i Jay Leno
spomenuo u svom talk showu.
Bilo je to veliko vjencanje s oko 600 zvanica. Na prijemu,nakon samog cina vjencanja,mladoženja je izašao na pozornicu i mikrofonom se obratio zvanicama. Rekao je da se želi svima zahvaliti na dolasku - a mnogi su doputovali cak iz Grcke - i pruženoj podršci na pocetku njihovog zajednickog života. Posebno se želio zahvaliti svojoj i mladinoj porodici, kao i svome tastu što im je omogucio tako velicanstven prijem. U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon. S donje strane stolice svih zvanica, ukljucujuci i mladence, nalazila se zalijepljena koverta. Rekao je da je to poklon od njega i pozvao ih da je otvore.
U svakoj luksuznoj omotnici (izradenoj od debelog papira oker boje od manila vlakana) nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovencane supruge kako se ševi s kumom. Mladoženja je u njih poceo sumnjati još pre nekoliko nedelja i unajmio je privatnog detektiva da ih prati.
Nakon što je neko vrijeme stajao u tišini i nekoliko minuta gledao reakcije zvanica, obratio se zaprepaštenoj gomili rekavši im: "Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom kurvetinom."
Sutradan ujutro poništio je brak. Vecina ljudi otkazala bi vencanje istog trena nakon što bi doznali da ih je partner prevario, ali ovaj frajer je nastavio šaradu kao da je sve
u najboljem redu.
Njegova osveta: Mladini roditelji platili su 92.000 $ za vjencanje i prijem oko
600 zvanica, a najbolje od svega, ukaljao je ugled mlade i kuma pred 600
prijatelja i clanova porodice. Tip ima muda velika kao crkvena zvona!
Mislite li da bi od ovoga mogli napraviti "neprocenjivu" reklamu za MasterCard?

Pokušajmo:
* Fancy prijem za 600 zvanica 92.000 $
* Fotografije s vjencanja da se dogadaj ovjekovjeci 4.000 $
* Vjencanje
* dvonedeljno luksuzno bracno putovanje na ostrvo Mikonos (Grcka)8.500 $
* Pogled na izraz lica svih zvanica kad su videli fotografiju neprocenjivo!

Postoje stvari koje se mogu platiti novcem.
Za sve ostalo tu je MASTERCARD.

<< Arhiva >>